PUSS OCH KRAM!

Nu kom jag precis på varför jag inte tycker om att blogga. DET SUGER! japp, ingen kommenterar och jag bara skriver om saker som ingen vill läsa om.  Precis så är det! jag hatar verkligen dethär.
vi kanske ses imorgon.

PUSS OCH KRAM

nu är det tajm för ett nytt inlägg, efter sisådär 2 månader! MEN det är aldrig för sent för att försöka modeblogga igen! så nu kör vi. Idag hade jag på mig tråkiga kläder så dom måste vi inte tala om, men mina jeanshorts är däremot guld! LESS IS MORE. det är allt jag har att säga om dom. MUMS! men nu är det nog pratat om kläder.
I
morgon har jag matteprov och jag är lite nervös. Det är så sjukt enkelt så att jag börjar fundera på om jag har räknat fel. Men skitsamma! thomas kommer ändå inte ge mig MVG hur söt jag än är. Det är lite synd, men jag får väl vara glad för ett VG också, fick ju trotsallt 1 poäng från IG i nationella i 9an. jag är absolut ingen matte-tjej.

Jag bör även få  med i detta inlägg att Ida och Johanna är bra. för det är dom!
påtal om det så kan jag nu passa på att hylla Gossip Girl. Böckerna <3 mig. Jag är kär i dom. Jag älskar dom! Nu måste jag bara få tag i deras första dvdbox! så om ni känner för att punga upp 400 kr och köpa den åt mig kommer jag inte säga emot.
OJ nu höll jag på och glömma varför jag skulle skriva ett blogginlägg! tack bloggfixarN david. Nästa gång du kommer hem från skogen vill jag ha mera rosa där uppe där namnet står, Men det tar vi då!
nu får ni ha det bra och sen ses vi väl snart igen, om typ 2 månader.

PUSS OCH KRAM!

RSS 2.0