fy

idag vet jag inte vad jag ska skriva. Har inte gjort ett skit på hela dagen förutom att Mamma och jag var en liten stund ute på stan och köpte biljetter till lördag, till johanna och mig! NU BLIRE DISCO ( och johanna är skyldig mig hela 60kr)
aja, snart kommer pappa hem och vi ska nog ta och övningsköra lite med bilen. Det är så himla tråkigt innan men jättekul när man sitter där. Jag ska försöka övertala honom till att övningsköra ut till landet så att jag kan hämta mina pärlor för jag är på ett mycket bra pyssel humör och MÅSTA bara pärla. Om inte mamma hade vart med på stan hade jag kommit hem med hela idé och hobby affären. Vilken tur att min mamma va snål, jag tycker ju igentligen inte ens om att pyssla.

smart, smartare, smartast.


Känns som det va dags att skriva något, problemet är som vanligt bara om vad. Men denna gång ska detta inte rinna ut i sanden som alla andra gånger, det var ju meningen att jag skulle bli rik och känd på dethär.
Istället tänkte jag skriva om hur bra liv faktiskt är, pappa och jag va nyss inne på vinden och rotade och jag fick med mig två jeansskjortor och ett riktigt gott skratt. Stackars mamma och pappa som har haft på sig all denna skit, men på något sätt känns det ändå helt rätt. Mamma och pappa ska ha fula gammla kläder och jag ser det som min fulla rätt att låna allt och känna mig snygg i det. Känns bra att jag även har sparat cirkus 400 kr som skulle ha gått till en sprillans ny jeansskjorta.
Föresten har jag höstlov och jag sover,läser, kollar gossip girl och funderar ut vad jag ska göra med livet, Helt enkelt sånt som jag aldrig har tid med i mitt vanliga spännande liv.
Imorgon håller jag tummarna för att sabina ska ha tid med mig så att vi kan mysa och på onsdag ska jag filma med tessi och mia, men det vet inte mia om än.
Och på fredag blir det stockholm och jag ska ta tummen ur munnen och helt enkelt köpa en väska. Känns som det behövs en till till min fina samling. Jag skulle ha köpt skor också,sånnadära högklackade som alla springer runt med, men det gjorde jag idag istället. Blev två JÄTTE höga saker som jag är helt kär i men som jag ser helt förskräcklig ut i, men om många timmars träning ska det nog bli susen och jag kommer vara två meter hög med smala ben.
Hoppas jag bara kanfixa allt detta tills glove, om jag går för jag går om johanna går så jag ska tvinga henne till det.
Föresten får vi se hur länge det tar innan någon fattar att jag bloggar, för det gör jag ju, hela tiden.

Nej nu ska jag gå och bli känd, och rik, och snygg, och fråga pappa om pengar, gud nu blev jag stressad, på självaste lovet. Nej först ska jag sätta mig ner och tänka på matte-tomas smarta ord.
" loven är till för att njuta av livet och sova" kunde inte ha sagt det bättre själv.

ps. gud va osammanhängande jag skriver.

och här är eric och jag i spanien, bruna och lyckliga.

RSS 2.0